girdi yaz
  • girdiler (10)
  • medya (4)
tarih
oy (güzelinden)

1. içerdiği mikrosimlerle birden fazla rengi yansıtma özelliği olan müthiş oje.

2 ekim 2013 12:34

2. en sevdiğim oje türü. color club halo hues koleksiyonu muhteşem bir örnektir.

19 haziran 2014 12:27

3. flormar oje'nin 392 numarası holografik sayılabilecek, gümüş renk bir oje.

görselleri

27 temmuz 2015 23:37

4. Görsele eklenen flormar 392 numaradan elimde var. O görüntüyü elde etmek icin en az üç kat uyguluyosunuz. Silmesi ise ızdırap. Alali epey olmustur 2 defa anca kullandim.

28 temmuz 2015 11:07

5. Silme kısmının çok acılı olduğunu az önce okuyunca biraz hevesim kırılmakla beraber, beğendiğim oje. Plaja çok yakışır.

98 yılda bir denize girebildiğim için, o kadar nadir sürmekle çekilen cereme öldürmez diye tahmin ediyorum.

28 temmuz 2015 11:12

6. en güzel örneği color club ojelerdir. çoğu tek katta opak görünüm veriyor. silmesi de normal ojeler gibi. ama ben kalıcılıklarını çok başarılu bulmuyorum. uçlardan soyulmaya meyilliler. iç mekanlarda herhangi bir ışıltılı oje gibi dursalar da, güneş ışığı ve spot ışıklarda holografik görünüm ortaya çıkıyor.

bu linkte bazı renklerini görebilirsiniz.

28 temmuz 2015 11:54

7. golden rose un 17 liralık serisi yerine wet n wild ın wild shine serisindeki holografik top coat u edinmenizi tavsiye ederim. hem fiyatı da 2.95.

edit: wet n wild wild shine kaleidoscope tam adı

16 nisan 2017 09:59 16 nisan 2017 10:23

8. h&m'in space race isimli ojesi gördüğüm ilk günden beri aklımda olan, ama uzun bir süre mağazalara gelmeyişiyle beni üzen bir ojeydi. geçen gün h&m'in bir süredir devam eden 3 al 2 öde kampanyasına denk gelip de alarak, çok şükür huzura erdim

space race'e gelince cc ve golden rose'un holografik ojelerinden biraz farklı bir yapıya sahip. tırnakta sürüldüğü ilk anda parlak, fakat kurudukça matlaşan bir yapısı var bu ojenin. holografik ojelerde görmeye alışık olduğumuz parıl parıl durmayışı, o hoşumuza giden holo efektini vermiyor anlamına gelmesin tabii. güneşin altında gayet hoş bir görüntü ortaya çıkıyor yani yine. ben bu tip ojelerde epeyce parlak bir görüntü severim derseniz de, oje iyice kuruduktan sonra üstüne bir top coat geçerek, hem parlaklık hem de ekstra bir koruyuculuk elde etmiş olursunuz. çünkü bu ojenin kalıcılığını h&m'in diğer ojelerine kıyasla biraz daha zayıf buldum ben. yalnız burada ojenin iyice kurumasına dikkat etmek gerek, yoksa görüntüde minik noktacıklar şeklinde bozulmalar meydana gelebiliyor. ojenin yapısı başta biraz garip gelse de, buna rağmen yine de severek kullandım. ben de bir holografik oje delisiyim derseniz, özellikle de kampanyada denk gelirseniz, farklı yapıda bir holografik oje denemek için güzel bir alternatif olmuş bu bence.

8 eylül 2017 02:25 8 eylül 2017 13:35

9. bir holosexual olarak bayağıdır ortalama fiyatlı holografik oje arıyodum. risk budur diyerek bugün kiko'daki indirimden 10 liraya iki tane kaptım. gramajı da oldukça fazla, kalıcılığını henüz test etmesem de tek kat sürmeme rağmen gayet opak. golden rose halt yesin .

görsel yükleyemiyorum zira hangi açıdan çekersem çekeyim silver holografik tamamen silver duruyo, mavi olan da metalik mavi duruyo.

9 ocak 2018 16:32

10. En başarılı olanlarından biri revlon markasının hologasm isimli ojesidir. Tam bir holografik görünüme sahiptir. Üstelik aynı fiyat olmasına rağmen golden rose'un serisinden daha kalitelidir

ilgili medya:
4 haziran 2021 12:33